Го “громадське Об’єднання “сильне Суспільство” Код Єдрпоу 38928673 Опендатабот


Реєстрація ГО дозволяє усунути ці перешкоди, оскільки, по-перше, ГО може мати власний рахунок в банку, що вже є не аби якою перевагою, оскільки для потенційних благодійників є зрозумілим кому саме вони переказують https://ruzhin.org.ua/ кошти. Документи потрібно подати до державного реєстратора протягом 60 днів після проведення установчих зборів. «Діяльність громадських організацій, н.в.і.у.» стосується більшості громадських організацій.

громадське об'єднання

2) щодо юридичних осіб – повне найменування, ідентифікаційний код, юридична адреса, прізвище, ім’я та по батькові особи, яка уповноважена брати участь в установчих зборах. Повноваження засновника громадського об’єднання закінчуються після державної реєстрації громадського об’єднання в установленому законом порядку. Ведення воєнного стану та початок активної фази війни з рф внесло свої корективи в усі сфери життя України. Не є виключенням й діяльність громадських об’єднань (ГО), які у своїй діяльності стикаються з питаннями, які, вочевидь, потребують законодавчого врегулювання, проте наразі залишаються відкритими.

Який Статус Мають Члени Громадського Об’єднання?

Не випадково у законах багатьох держав встановлено скорочені строки позовної давності для членів неурядових організацій (наприклад, шість місяців у Словаччині, або навіть три місяці в Естонії чи Фінляндії). Особливо дискусійним питанням залишається підтвердження всеукраїнського статусу громадських організацій. Хоча перехідні положення не вимагають такого підтвердження від раніше зареєстрованих організацій з усеукраїнським або міжнародним статусом (пункт 7), практична проблема полягає у тому, що велика кількість таких організацій не легалізувала свої місцеві осередки в місцевих органах реєстрації, як того вимагала стаття 15 закону «Про об’єднання громадян». Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент ГРОМАДСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «СИЛЬНЕ СУСПІЛЬСТВО» має статус — припинено. Члени (учасники) громадського об’єднання не мають права на частку майна громадського об’єднання та не відповідають за його зобов’язаннями.

Реєстрація Громадського Об’єднання

Громадська спілка – засновниками виступають юридичні особи; учасниками можуть бути юридичні та фізичні особи. Рішення та повідомлення про відмову у державній реєстрації із зазначенням виключного переліку підстав для відмови. Ні, подається оригінал або нотаріально засвідчена копія протоколу установчих зборів.

We are offering for investors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.